Ocio y cultura

Lluís Claret i el Cosmos Quartet tanquen el VII Cicle de Cambra Romànica

L'associació ja pensa en les activitats pel 2023, entre les quals la cinquena edició del Concurs Internacional Cambra Romànica que se celebrarà el 20 i 21 de maig

Andorra

El concert del celista català era un dels més esperats i va servir per tancar aquesta edició del festival que ha significat el retorn a la normalitat postpandèmica. En aquest sentit, l'associació d'Amics Cambra Romànica, l'entitat que l'organitza, ha fet una valoració molt positiva, especialment perquè després de dos anys marcats per les mesures sanitàries, enguany han recuperat alguns elements identitaris, com ara la xocolatada popular en sortir dels concerts.

Segons destaquen, cadascun dels sis recitals que han format el cicle han esgotat les entrades i en total hi han participat unes 550 persones. Així, ha estat l'edició que més músics ha tingut, amb una quarantena, però també més assistència.

L'associació ja pensa en les activitats pel 2023, entre les quals la cinquena edició del Concurs Internacional Cambra Romànica que se celebrarà el 20 i 21 de maig.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00