Sociedad

Demanda a Govern de les representants dels assalariats a la CASS perquè implantin ja el tercer pagador

Hi ha gent que no pot afrontar la despesa que comporta pagar les proves mèdiques i acaba suposant un risc

Andorra

Jacqueline Caubet i Montserrat Martínez han entregat aquest matí una carta en la qual exigeixen a l'executiu que acati la resolució del Consell General i allargui més enllà del col·lectiu de la gent gran la figura del tercer pagador. Segons han copsat a través de les consultes que setmanalment mantenen amb els treballadors, hi ha gent que no pot afrontar la despesa que comporta pagar les proves mèdiques i acaba suposant un risc.

Recorda que la CASS ja s'ha pronunciat al respecte i va dir que no hi hauria cap problema per fer-ho i que tampoc suposaria un augment significatiu dels costos, perquè al capdavall ho paguen igual. En aquest sentit, lamenten especialment l'actitud del cap de Govern, Xavier Espot, i del ministre de Salut, Albert Font, sobre aquesta qüestió que consideren de màxima importància per garantir la salut de tots els ciutadans..

Les representants a l'òrgan director de la parapública han fet aquesta acció acompanyades pel secretari general de l'USd'A, Gabriel Ubach, i pel president del Sipaag, Lluis Anguita.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00