Sociedad

La Policia desarticula un segon punt de venda de droga en pocs dies

Agents del cos van detenir el divendres passat a dues persones relacionades amb la venda i el consum de drogues

Andorra

En el marc de l'Operació Filtre, estaven vigilant un pis d'Andorra la Vella on hi havia molt moviment de persones entrant i sortint constantment amb pocs minuts de diferència; així van arrestar la primera, a qui van trobar en possessió de 4,2 grams de marihuana i de 14,5 d'heroïna. Poc després van controlar una altra, en aquest cas en possessió de poc més de cinc grams de marihuana, i es van decidir a detenir el llogater del pis, un home resident de 55 anys. De fet, en aquell moment hi havia dues persones més consumint porros de marihuana i estaven en possessió, d'una bossa que acabaven de comprar amb 5,3 grams.

En l'escorcoll del pis van trobar 255 grams de marihuana, 30 d'haixix, vuit de bolets al·lucinògens, 5.225 euros en efectiu, dues bàscules de precisió i moltes bosses de plàstic buides per preparar noves dosis.

Recordar que el passat dijous ja van registrar un altre pis i detenir un resident de 40 anys a qui van comissar 422 grams de marihuana preparada per al consum, 26 grams d'haixix, petites quantitats de cocaïna, MDMA i bolets al·lucinògens. Les dues operacions són independents i, per tant, no estan relacionades, tot i així, la policia no descarta més detencions.

D'altra banda, el cos d’ordre ha detingut a un home per cometre un delicte contra la llibertat sexual

El cos va arrestar el divendres passat un resident de 53 anys a Escaldes-Engordany, com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual. Aquest va ser només una de la vintena de detencions que va practicar la policia durant el cap de setmana, la majoria de les quals van ser per superar el límit d'alcohol permés a la carretera. Dos van provocar un accident amb danys materials i encara un altre hauria donat positiu en el control de tòxics.

En aquest sentit, cal afegir tres més relacionades amb delictes de la salut públic. Dos quan entraven al país per la frontera del riu Runer amb petites quantitats de sogues, i el darrer perquè n'oferia als clients d'un establiment d'oci nocturn.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00