Sociedad

L'USd'A titlla de "postureig" la congelació dels salaris dels alts càrrecs de Govern i de la majoria

Considera que amb aquest gest no solucionaran res i lamenta que no hagin treballat per resoldre els veritables problemes de la ciutadania

El secretari general de la Unió Sindical d'Andorra, Gabriel Ubach

Andorra

El secretari general de la Unió Sindical d'Andorra, Gabirel Ubach, creu que la decisió que han pres els alts càrrecs de Govern i dels grups parlamentaris que li donen suport de no apujar-se el sou amb l'IPC és un acte electoralista i de postureig perquè s'acosten les eleccions.

Considera que amb aquest gest no solucionaran res i lamenta que no hagin treballat per resoldre els veritables problemes de la ciutadania.

D'altra banda, alerta que si la ciutadania no es manifesta demà pot posar en perill les futures generacions. A les vuit del vespre està previst que surti des de la plaça Coprínceps la concentració per protestar contra la situació econòmica i social actual. Ubach, que espera que es puguin aplegar entre 1.500 i 2.000 persones ha tornat a carregar contra el Governs per ser el culpable de la desaparició de la classe mitjana i manifesta que si no es fa res, les noves generacions acabaran marxant d'Andorra.

Finalment, sobre les esmenes que la CEA vol introduir al Projecte de llei de mesures urgents per augmentar el poder adquisitiu, Ubach ha remarcat la importància que les persones puguin viure dignament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00