Sociedad

Set hospitalitzats per Covid-19

Jover ha explicat que s'han detectat 227 nous casos i els actius són 336, és a dir cinc més que en la darrera actualització

ANA

Andorra

La pressió sanitària per culpa del coronavirus augmenta i respecte la setmana passada hi ha quatre pacients més ingressats a planta, en total 7. El ministre portaveu, Eric Jover, ha explicat que s'han detectat 227 nous casos i els actius són 336, és a dir cinc més que en la darrera actualització. Les defuncions es mantenen en 158. La darrera va ser el passat cap de setmana quan una dona d'edat avançada va morir a l'àrea d'hospitalització d'El Cedre, tot i no ser-ne resident.

Jover ha manifestat que aquest lleuger increment dels casos no les preocupa i insisteix en la recomanació de dur la mascareta en llocs on hi hagin aglomeracions. A la vegada, també recomana la vacunació de les persones que encara no ho han fet.

D’altra banda, Ambulàncies del Pirineu realitzarà el transport sanitari no assistit.

El Consell de Ministres ha adjudicat el servei, que fins ara havia ostentat la Creu Roja amb un contracte prorrogat en diverses ocasions. El ministre portaveu, Eric Jover, ha explicat que el servei el començarà a prestar Ambulàncies del Pirineu el proper 1 de gener de 2023 fins al desembre del 2023. El contracte serà prorrogable durant dos anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00