Sociedad
DETENCIONS

Detingut amb una navalla i intentar vendre marihuana

Es tracta d'un nou resident de 32 anys i els fets van passar dissabte a la capital

La Policia ha detingut nou persones la darrera setmana, dues d'elles amb armes il·legals.

Andorra la Vella

La policia deté un home amb una navalla de fulla foradada.

Els fets van tenir lloc el passat dissabte a la capital quan els agents van ser requerits des d'un local on un no resident de 32 anys, que es trobava en estat d'embriaguesa i alterat, estava intentant vendre marihuana i havia exhibit una arma blanca. Durant la intervenció se li va trobar una navalla de port prohibit amb la fulla foradada. L’home va reaccionar de manera desproporcionada, amb resistència, amenaces i injúries als policies.

També es va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per port il·legal d’arma un altre home no resident de 41 anys a Grau Roig. Quan va ser controlat i sancionat per no dur equipaments especials, se’l va trobar en possessió d’una defensa elèctrica tipus Taser, preparada per ser utilitzada, i d’un esprai de pebre.

El cos d'ordre ha detingut set persones més durant el cap de setmana. Dissabte a Arinsal va detenir un no resident de 54 anys per violència de gènere. L'home hauria agredit a la parella en l'habitació de l'hotel on s'allotjaven. També s'ha detingut un no resident al Pas de la Casa per dmanar drogues a la via pública.

Finalment, s'han detingut quatre persones per conduir sota els sefectes de l'alcohol i les drogues.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad