Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Política
PACTES

Concòrdia tempta Magda Mata per a la llista territorial d'Escaldes

Faria tàndem amb el mediador Ramon Tena en una de les tres candidatures parroquials que prepara la nova formació política

La consellera del comú d'Escaldes, Magda Mata, amb la cònsol major, Rosa Gili, durant un acte amb gent gran de la parròquia.

Comú d'Escaldes

Andorra la Vella

Concòrdia tempta Magda Mata per a la llista territorial d'Escaldes.

La formació que lidera l'exsecretari general de la corporació, Cerni Escalé, vol conformar llista a la parròquia i està en converses amb la consellera de Gent Gran, Infància i Recursos Humans, Magda Mata, perquè ocupi una de les posicions. L'altre seria per al mediador, Ramon Tena. D'aquesta manera, Concòrdia tancaria una de les tres llistes territorials que valora presentar, com són les d'Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria.

Per altra banda, un dels salts més destacats, seria el de Conxita Marsol, que acompanyaria el cap de Govern, Xavier Espot, com a número dos de la llista nacional de Demòcrates. Això significaria que David Astrié acabaria el mandat com a cònsol major de la capital. Recordar que podria no ser l'única peça que els taronges toquin de la majoria, tal com va deixar entreveure la mateixa Marsol.

Precisament Demòcrates és qui més s'està afanyant a confeccionar les llistes territorials, sabent que molt probablement serà l'únic partit present a totes les parròquies. En el cas de Canillo, els seus representants serien Guillem Casal i Jordi Jordana, exconseller de comú i exconseller general. Aquí té molt pes l'actual presidenta suplent del grup parlamentari, Mònica Bonell, a qui encara caldria veure quin encaix li troben.

Finalment, també han tancat el pacte a la Massana per anar amb Ciutadans Compromesos. En aquest cas, la llista l'encapçalaria Carles Naudi i el número dos seria el taronja David Montané.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00