Más deportes
ESQUÍ DE FONS

Segon top-20 d'Irineu Esteve a la Copa del Món

El fondista andorrà es va classificar 19è a la prova dels 20 quilòmetres disputada a França

Irineu Esteve als 20km de Les Rousses.

FAE

Andorra la Vella

Segon top-20 d'Irineu Esteve a França

El fondista es va classificar 19é en la prova dels 20 quilòmetres de la Copa del Món, que es va celebrar ahir a l'estació de Les Rousses. Amb aquest resultat tanca un gran cap de setmana que va començar el divendres amb la quinzena posició, en auqest cas a la prova dels 10 quilòmetres individuals. Segons explcava el mateix Esteve, va anar de menys a més a la cursa, i conforme anaven passant els quilòmetres, millor es traobava, fins al punt d'acabar a menys de dos minuts del vencedor de la prova, i a menys d'un del top-10.

Esteve ha encadenat tres grans resultats a l copa del món, ja que a aquest 15è i 20è a França, cal ressaltar a novena posició a Itàlia, on va ser novè a la prova dels 10km mass start.

La següent cita tornarà a ser al país transalpí. Serà aquest cap de setmana quan competeixi en els 10km individuals.

Encara en esquí, destacar també la setena posició de Roger Puig, a la prova d'eslàlom que tancava els Campionats del Món d’Espot. Puig va ser el més ràpid en la primera mànega però no va aguantar el ritme en la segona, tot i així és el millor resultat de la temporada per l'esquiador de para alpí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00