Política
PRECAMPANYA

Espot es veu amb opcions de guanyar a totes les parròquies

El candidat demòcrata a la reelecció protagonitza un acte de precampanya a Encamp en què presenta l'eslògan "Confiança"

El candidat a la reelecció per Demòcrates, Xavier Espot, presenta l'eslògan de campanya. / Demòcrates

Encamp

Demòcrates es veu amb opcions per guanyar a totes les parròquies. Així de convençut s'ha mostrat el cap de Govern en funcions i candidat a la reelecció, Xavier Espot, durant l'acte de presentació de candidats celebrat la passada nit a Encamp.

Espot creu que DA pot guanyar en parròquies com Encamp, on es preveu un resultat molt ajustat, així com a Andorra la Vella i Sant Julià, on no ha aconseguit encara la victòria. Així aconseguiria una majoria absoluta.

En l'acte d'ahir, Espot i DA van aprofitar per presentar els diferents candidats a les llistes nacional i territorials malgrat que ja fa setmanes que es van presentar les candidatures. També es va presentar l'eslògan de campanya que serà "Confiança", apostant per la continuïtat i l'estabilitat.

Reunió de candidats liberals

De la seva banda, Liberals d'Andorra va mantenir ahir també una reunió amb els diferents candidats per encarar la campanya que arrenca diumenge. Els membres de les diferents llistes van avançar en el programa electoral amb les aportacions que han anat recollint els darrers dies amb reunions amb representants de diferents sectors.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad