Tribunales
TRIBUNALS

Recurs de Montaner al Tribunal de Corts per poder accedir al TC en el cas de la querella per revelació de secrets

Demana que l'admissió a tràmit de l'incident de nul·litat contra l'aute de processament no suposi un impediment per accedir a l'Alt Tribunal

L'exconsellera general, Carine Montaner, en una intervenció al Consell General. / ANA

Andorra la Vella

L'exconsellera general Carine Montaner ha presentat un recurs al Tribunal de Corts perquè li accepti accedir al Tribunal Constitucional si no prospera el recurs de nul·litat presentat contra l'aute de processament en la querella de Ferran Costa contra ella per revelació de secrets.

Montaner ha recorregut la decisió del Tribunal de Corts en què li retalla l'opció d'acudir al màxim tribunal en cas que no prosperi l'esmentat recurs que Corts va admetre parcialment a tràmit.

L'exconsellera i candidata d'Andorra Endavant defensa que no va cometre cap irregularitat en fer públic el sou de Costa dins un context parlamentari amb l'únic objectiu de modificar el reglament del Consell General sobre les retribucions econòmiques dels consellers.

També defensa que no va ser ella qui va filtrar la informació a la premsa. Igualment argumenta que la informació li va arribar per un error d'una funcionària de la CASS, en cap cas per una actuació il·lícita, i que mai ho va fer públic fora del context parlamentari.

Continua pensant que hi ha un intent d'apartar-la de la política.

Ara, la defensa de Montaner espera la resposta del Tribunal de Corts a aquest nou recurs. De no ser admès, Carine Montaner no podria continuar el recorregut judicial en cas que finalment no prosperi la seva demanda de nul·litat de la querella contra ella.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad