Sociedad
CONTRABAN

La guàrdia civil decomissa 5.400 paquets de tabac de contraban a Pont de Bar

Després d'una persecució per una pista forestal, arresta dos individus de nacionalitat francesa que circulaven amb un vehicle amb matrícules falses

Decomís de tabac per la guàrdia civil a Pont de Bar. / Guàrdia Civil

La Seu d'Urgell

La guàrdia civil decomissa prop de 5.400 paquets de tabac i deté dos homes de nacionalitat francesa prop de Pont de Bar durant un control rutinari de fronteres.

Segons ha informat la subdelegació del govern a Lleida, l'operació es va produir diumenge a la tarda quan es va detectar per una pista forestal un vehicle circulant a gran velocitat amb plaques franceses.

Durant el control, el conductor del vehicle, marca Nissan, va accelerar intentant envestir els agents i fugint a gran velocitat. Després d'una persecució, la policia va interceptar el cotxe en una intersecció de la N-260, on també van intentar fugir sense èxit. El vehicle va quedar retingut, els agents van detenir els dos ocupants i van comprovar que les matrícules del cotxe eren falses.

A l'interior van trobar prop de 5.400 paquets de tabac de contraban, 496 grams de picada de tabac, 15 litres de begudes alcohòliques i més de 3.000 euros en metàl·lic.

Els detinguts ja han passat a disposició judicial acusats de contraban i de falsificació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00