Tenis
JJPPEE MALTA 2023

Vicky Jiménez guanya al seu debut als jocs i passa a les semifinals

En dobles mixtos, l'equip andorrà també supera el primer escull i disputarà la semifinal davant Luxemburg

Vicky Jiménez disputant el primer partit als jocs de Malta. / TVM SPORT

Andorra la Vella

Vicky Jiménez ha guanyat en el seu debut als Jocs per dos sets a zero, amb un 6-1;6-3 a la representant de Xipre Maria Ioannou i disputarà les semifinals davant la maltesa Elaine Genovese. L'andorrana ha valorat molt positivament la victòria, sobretot després dels darrers partits als Grand Slam que se li van acabar escapant per ben poc.

Quedava doncs el partit de dobles mixtos a la tarda, que disputava amb Èric Cervós davant la dupla islandesa, i en aquest escenari la balança també s'ha decantat pel costat tricolor. Jiménez i Cervòs han guanyat en dos sets (6-2;6-4) i disputaran les semifinals també en la següent jornada davant la parella de Luxemburg.

Bàsquet 3x3

Pel que fa al bàsquet 3x3, en disciplina masculina, els tricolor han perdut en el seu debut per 21-15 davant Xipre, i en el segon duel no han pogut amb Mònaco, caient per 12-21. Finalment, a la tercera ha arribat la victòria, per 17-21 davant Luxemburg i han guanyat Malta en el darrer partit per 21-17.

En fèmines, el combinat nacional no han pogut superar Luxemburg en el primer partit i han acabat cedint per 8-21, però en el segon han lluitat fins al final, s'han refet i s'han imposat a Xipre 14-12. L'equip dirigit per Jordi Olcina s'ha imposat també en el darrer duel en guanyar 21-18 a Malta.

Tir

Esteve Ruiz no s'ha classificat per la final de tir al plat. El tirador ha tancat la seva participació als Jocs dels Petits Estats de Malta després d'acabar la classificació en vuitena posició.

Esteve Ruiz va començar dimarts les classificatòries amb una vuitena plaça, amb una puntuació de 68, i dimecres l'ha culminat amb un 108 total. Ruiz ha estat penúltim i s'ha quedat a vuit punts de la classificació per la final que ha marcat el san marinès, Gian Marco Berti.

D'altra banda, Francisco Pamies ha acabat 6è en la seva disciplina de precisió amb pistola amb una puntuació total de 138,6, lluny dels 234,6 punts del representant de Mònaco que s'ha endut l'or.

David Sansaloni

David Sansaloni

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra, especialitzat en temes esportius, econòmics i socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00