Sociedad
OBRES PÚBLIQUES

Talls de circulació al baixador de la rotonda dels Dos Valires per pavimentació

Els talls es produiran de nit i matinada i duraran des d'avui i fins el proper dijous

Rotonda dels Dos Valires a l'alçada d'Encamp. / Mobilitat

Andorra la Vella

El baixador de la rotonda del túnel dels Dos Valires fins a la zona de FEDA patirà des d'avui talls de circulació per obres de pavimentació.

Segons han informat l'Agència de Mobilitat, entre avui i dijous, entre les 10 de la nit i les 6 de la matinada, els vehicles procedents del túnel que vulguin circular en direcció a Escaldes hauran de fer la rotonda i fer el canvi de sentit a la rotonda de la Bartra.

Així mateix, els vehicles procedents d'Encamp que circulin en direcció a Escaldes es desviaran en sentit contrari i la carretera general 2 entre la zona de FEDA i la rotonda dels Dos Valires que habitualment és de sentit pujada, en aquest horari serà de doble sentit.

Igualment, els vehicles que circulin des d'Escaldes en sentit Encamp hauran de passar obligatòriament per la rotonda elevada del túnel dels Dos Valires.

Fora d'aquest horari, és a dir entre les 6 del matí i les 10 de la nit, la zona estarà oberta i es podrà circular amb normalitat però Mobilitat demana precaució ja que en aquest indret el terre estarà fresat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00