Baloncesto
LLIGA ENDESA

El MoraBanc Andorra viatja a Granada amb cautela i ganes de tornar a la victòria

Després de la derrota contra el Manresa, l'equip es concentra en solucionar les erredes que els van perjudicar al polisportiu

Starks saluda Natxo Lezkano al partit contra el Baxi Manresa. / BCA

Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra viatja a Granada amb cautela i ganes de tornar al camí de la victòria

La darrera derrota contra el Manresa ja és passat i ara l'equip se centra en solucionar les errades que els van perjudicar al Poliesportiu. Així ho ha explicat l'entrenador tricolor, Natxo Lezkano, mentre afegia que la situació a la classificació del Coviran Granada és molt enganyosa. Els andalusos només tenen una victòria, per vuit derrotes, i són penúltims a la classificació.

Un aspecte que, per al tècnic basc, no s'adapta a la realitat. Arriben convençuts, òbviament, que poden guanyar en el Palacio de los Deportes de Granada, però amb l'alerta de no confiar-se. Aquest partit sembla essencial per recuperar sensacions i tornar a sumar una victòria.

Sobre els seus rivals d'aquesta setmana, Lezkano ha explicat que són un equip molt intens, sobretot en atac, amb molts tirs exteriors, amb bons tiradors i creadors de joc, a més d'un dominador a la pintura com és Cristiano Felicio.

Per això, el tècnic tricolor afirma que hauran de fer moltes coses bé si volen obtenir la victòria. Pel que fa a la plantilla, Harding continua lluny del seu 100%, però a poc a poc va agafant sensacions. La resta estaran tots disponible i, en el cas de Rafa Luz, podria reaparèixer la setmana vinent, davant el Reial Madrid. Abans, hauran de disputar aquesta jornada: Coviran Granada-MoraBanc Andorra, diumenge a partir de les 12.30 hores.

Sobre la firma

David Sansaloni

David Sansaloni

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra, especialitzat en temes esportius, econòmics i socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00