Sociedad
ROBATORIS

Identificats i detinguts els lladres d'Arinsal

Es tracta de quatre homes pertanyents a una banda organitzada originària dels països de l'est d'Europa amb nombrosos antecedents per furt amb força

Un dels controls policials a Arinsal per buscar els autors de diversos furts amb força a la població. / Policia d'Andorra

Andorra la Vella

Identificats i detinguts els lladres d'Arinsal.

Es tracta de quatre homes d'entre 26 i 43 anys originaris dels països de l'Est i membres d'una banda organitzada amb nombrosos antecedents per furts amb força a diversos països europeus.

Segons ha comunicat la policia, després de rebre les primeres denúncies, es va establir un ampli dispositiu de vigilància a tot el país que va culminar dijous de matinada quan una patrulla va controlar un vehicle en el què viatjaven els quatre sospitosos.

Se'ls va trobar diverses eines susceptibles de ser utilitzades per cometre furts amb força així com diverses plaques de matrícula falses per dificultar el seguiment. Per tant, estaven a punt de cometre un nou furt.

Operaven seguint un mateix mètode: mentre dos dels lladres entraven a l'establiment, els altres dos vigilaven des del vehicle, preparat per a la fugida. Entraven i sortien el mateix dia, i l'objectiu sempre era la caixa registradora que s'emportaven, buidaven ràpidament i abandonaven prop de l'establiment.

En total, han actuat en sis establiments d'Arinsal (quatre hotels i dos restaurants), i els diners sostrets superen els 3.000 euros.

Els quatre detinguts ja han passat a disposició judicial.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00