Sociedad
SANITAT

Adjudicat a Ambulàncies Valira el transport sanitari no medicalitzat

El SAAS ha acordat aquest dimarts concedir a l'empresa participada per Egara el servei que començarà a ser efectiu el 23 de maig

Ambulància que prestava el servei de transport no medicalitzat fins ara. A partir de la setmana vinent serà l'empresa Ambulàncies Valira qui prestarà aquest servei. / Arxiu/ANA

Ambulàncies Valira és finalment l'adjudicatària del transport sanitari no medicalitzat.

El consell directiu del SAAS ha acordat adjudicar el concurs públic nacional a aquesta empresa.

Segons l’informe d’adjudicació elaborat per la comissió de control i avaluació tècnica, Ambulàncies Valira S.L ha obtingut la major puntuació global i per aquest fet ha esdevingut l’adjudicatària del concurs, tal com informen des del SAAS. La valoració de les ofertes s’ha dut a terme seguint els criteris d’adjudicació establerts al plec de bases que regeix la licitació, valorant-se sobre 30 punts els criteris qualitatius com són la valoració tècnica, l’experiència i altres millores, i, per altra banda, els criteris quantitatius que inclouen l’oferta econòmica i el termini d’implantació sobre 70 punts. L’adjudicació serà publicada al BOPA del 22 de maig i la implantació efectiva del servei començarà el dia següent.

Cal recordar que l'anterior concessionària va renunciar al contracte vigent el 8 de febrer el què va obligar a convocar un nou concurs.

Ambulàncies Valira està participada per l'empresa catalana Egara.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00