Sociedad

Els Ajuntaments de Girona i de Figueres munten un segon tren per anar a la manifestació de l'11-S

En tres hores s'havien exhaurit tots els bitllets que havien posat a la venda. Diuen els alcaldes que és un servei que s'autofinança

ACN

És el segon i últim tren, i encara que s'acabin els bitllets no se'n llogarà cap més perquè Renfe no té més capacitat operativa. Entre els dos combois s'ofereixen 1.040 places per anar fins a Barcelona a la marxa unitària de la Diada. Amb el preu dels bitllets es cobrirà el cost total del servei que no suposarà cap dèficit pels ajuntament de Girona i de Figueres. L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, està sorprès amb la ràpida resposta de la ciutadania i diu que reflecteix la voluntat dels catalans.

Puigdemont també reividica el paper dels muncipis per encapçalar aquests moviments i recorda que la meitat de pobles de Catalunya s'han adherit a l'Assamblea de Municipis per la Independència amb la voluntat de crear un estat propi.

Más información

El primer comboi sortirà a les tres de la tarda, el dia 11, des de Figueres, el segon un quart d'hora més tard i tots dos faran parada a Girona. El preu del bitllet (que inclou anada i tornada) és de deu euros i de cinc pels menors de catorze anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00