Sociedad

Cospedal adverteix que aplicaran totes les mesures perquè es compleixi la llei a Catalunya

La secretària general del Partit Popular ha advertit a Artur Mas que el Govern farà servir totes les mesures al seu abast perquè a Catalunya es compleixi la llei.

La secretària general del PP, María Dolores de CospedalEFE/Ismael Herrero

Maria Dolores de Cospedal respon així a les afirmacions del president català, que ha reiterat avui que està disposat a recórrer a la institucions europees si el Constitucional li impedeix celebrar una consulta sobre l'autodeterminació.

"Un projecte d'independència de cap manera garanteix la recuperació de Catalunya, més aviat el contrari ", ha assenyalat Cospedal en roda de premsa a la seu del partit, en què ha reiterat que el propòsit de Mas amb aquest debat és" tapar la seva fracàs "i la seva" autèntica abandó de funcions "en la gestió de la Generalitat.

La secretària general dels populars també ha considerat que el president de la Generalitat, Artur Mas, ja reconeix que el que està fent és "il.legal" quan suggereix "internacionalitzar el conflicte" si el Govern impedeix una consulta sobre l'autodeterminació.

Más información

Cospedal ha defensat per altra part el ministre d'Educació, José Ignacio Wert, per haver parlat de "espanyolitzar" als estudiants catalans, ha insistit en la necessitat de la reforma educativa que planeja el Govern, i ha subratllat que la llei ha de "garantir l'ensenyament del castellà ", que és" un dret i un deure de tots els espanyols ".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00