Sociedad

L'alcalde de Reus replica al seu cap de files, Oriol Pujol

L'alcalde de Reus, el convergent Carles Pellicer, ha desautoritzat avui el secretari general del seu partit, Oriol Pujol, pel que fa al pacte amb el Partit Popular i la polèmica per la Llei Wert

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en una imatge d'arxiu.ACN

El secretari General de CDC va dir aquesta mateixa setmana als micròfons de la Cadena SER que supeditava la continuïtat dels pactes amb el PP a la posició dels populars pel que fa a la Llei Wert. L'alcalde reusenc, però, ha demanat a la direcció general del partit no interfereixi en els seus assumptes.

Pellicer ha respost a Oriol Pujol després que Convergència hagi presentat una moció a l'Ajuntament de Reus en defensa de la llengua catalana a l'escola i en contra del Ministre Wert. Una moció en la que el PP ha votat en contra, mostrant-se així d'acord amb les tesis del ministre popular d'educació i votant de forma oposada al seu soci de govern.

Más información

Però l'alcalde, desobeint Pujol, assegura que el pacte continua i demana a la cúpula de Barcelona que no interfereixi en la política local de la ciutat: "Es evident que entre el PP i CiU ens separen moltíssimes coses però ens uneix la gestió de la ciutat. La situació és aquesta. I és un govern que necessita estabilitat. I tot el demés és no treballar a favor de la ciutat de Reus i avui per avui l'objectiu és solucionar el problema que tenim"

El problema del que parla Pellicer és un deute de més de 400 milions. Part d'aquests diners els hi deu la Generalitat, que acumula un deute de més de 50 milions amb l'Ajuntament de la capital del Baix Camp, uns diners que el PP a la ciutat no es cansa reiteradament de demanar al govern català.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00