Sociedad

L'Audiència de Barcelona ratifica l'entrada a presó dels condemnats pel cas Pallerols

El tribunal ha rebutjat els recursos de súplica presentats per Lluis i Vicenç Gavaldà, dos excàrrecs d'Unió i també el de l'empresari Fidel Pallerols

El banc dels acusats en el judici del cas PallerolsACN

L'Audiència dóna cinc dies als condemnats perquè li diguin si demanaran l'indult al govern central, una cosa que ja ha fet un dels processats, l'exsecretari d'organització d'Unió Vicenç Gavaldà.

El tribunal entén que els processats estan perfectament inserits en la societat i que no hi ha risc que puguin tornar a delinquir, com argumenten les seves defenses, però insisteix en la funció exemplaritzant de l'ingrés a presó. D'aquí que desestimi els recursos de Gavaldà, de l'empresari Fidel Pallerols i de l'exdirector d'Ocupació, Lluís Gavaldà.

El cas Pallerols havia acabat amb condemnes mínimes pels processats per haver finançat irregularment Unió amb 380.000 euros provinents de fons públics.

Más información

Tot i l'acord de conformitat de les parts, l'Audiència va acabar dictaminantl'ingrés apresó, una decisió que ha ratificat ara.

Duran, 21-11-2000: "si fos el responsable d'aquest finançament, dimitiría"

00:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130109csrcsrnac_3.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00