Sociedad
TEATRE

La Passió de Reus no ressuscita

Per primer cop en 18 anys no es representarà la Passió de Reus després que els seus responsables s’hagin cansat de la passivitat de les administracions, especialment la de l’ajuntament de Reus, a l’hora d’aconseguir-ne el seu suport.

Entrevista a LLop's Teatre.

Entrevista a LLop's Teatre.

08:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0321020150112142559/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“No es fa degut a tots els entrebancs que s’han estat posant any darrera any... No podem mantenir una passió en la que l’any passat vam perdre uns 4.000 euros”. Josep M. Babiloni, president de Llop’s Teatre, companyia que aquest any hauria bufat l’espelma dels 18 anys representant la vida, passió, mort i resurrecció de Jesucrist al municipi. “El que no podem fer és anar a fer bolos per haver de pagar 4.000 euros”. I aquí és on Bibiloni lamenta la manca de suport de la Generalitat, la Diputació i de l’Ajuntament de Reus, en especial el regidor de cultura, a l’hora de poder tirar endavant un muntatge que és diu “la Passió de Reus, que per això li vam posar aquest nom, perquè fos de la ciutat”.

Silenci Administratiu

“Sense aquest suport, aquest any, de moment, això quedarà parat” diu Josep Ma Llop que ha recordat com al seu dia “vam anar a veure al regidor de cultura a ensenyar-li els comptes com una cosa oberta perquè pogués veure el que s’ha ingressat i que s’ha gastat” i afegeix que “al setembre i a l’octubre li vam demanar una reunió, ens va rebre, ens va dir que s’ho miraria i que ens diria alguna cosa. Encara l’esperem”. Ambdós es mostren cansats de que cada any els diguin “no et preocupis que això s’arreglarà” i no s’ha arreglat “perquè arribats als 18 anys et replanteges que això sigui més seriós i no ho pot ser”.

El mateix que l’any passat

Durant el matí d’aquest dilluns, fonts municipals han dit a aquesta emissora que des de l’ajuntament es declina fer declaracions però han volgut aclarir que s’ha provat de fer fins a dues reunions amb els responsables de la companyia però que no ha estat possible i que les condicions per aquest any serien les mateixes que les de l’any passat. Per tant inacceptables per Llop’s Teatre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00