Sociedad
MÚSICA

Bartrina, La Mussara, Cassiopea

Fito Luri ens presenta el seu nou disc, el directe que va fer amb la companyia d’una bona colla d’amics el diumenge 18 d’abril al teatre Batrina de Reus.

Fito Luri: '“No estava gens  nerviós però si que estava molt emocionat”.

Fito Luri: '“No estava gens nerviós però si que estava molt emocionat”.

08:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000024035/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“No estava gens nerviós però si que estava molt emocionat”. Fito Luri, músic i compositor reusenc que ens presenta el seu nou disc que passa per ser l’enregistrament, el mes de gener passat, d’un concert llargament esperat.

Hem volgut començar la conversa evocant aquells primers moments en els que el cantant va trepitjar l’escenari es va trobar amb el Bartrina tot ple. “Sortir a l’escenari i veure que allò estava ple fins al tercer pis fins a la bandera sentia moltes emocions”.

I amb el primer compàs del directe se sent el primer tall Paraules per poder un dels molts himnes que es van escoltar en aquella tarda de diumenge i que es poden reviure en aquest enregistrament , de fet Fito sentencia que amb aquest CD “Qui ha estat allà podrà sentir el mateix”.

Un disc que s’ha enregistrat i mesclat amb equip tècnic i professionals de Reus. que ”s’ha fet tot a Reus amb el material dels bucs de Reus ubicats a la Palma i de la mà del tècnic Enric Granollers”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00