Sociedad
HORA CAMP DE TARRAGONA

Valor emergent

El nou i jove Regidor de Festes, Joventut, Noves Tecnologies i Benestar Social de l’Ajuntament de Montblanc ens detalla el programa d’actes de la Festa Major de la vila.

Oriol Pallissó: 'Com que la fan tots (els montblanquins) és una festa per tothom'.

Oriol Pallissó: 'Com que la fan tots (els montblanquins) és una festa per tothom'.

14:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000024884/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

"Com que la fan tots (els montblanquins) és una festa per tothom". Oriol Pallissó regidor de festes de la Vila Ducal que des d’aquest dilluns 7 de setembre i fins divendres viurà immersa en la seva festa Major. “No ens ho sabem acabar” ha dit Pallissó quan se li ha preguntat el perquè cada cap de setmana hi ha alguna activitat o altra a Montblanc.

Aquests dies, però, les activitats s’intensifiquen com el Beu les Bèsties, “surten les cuques de Montblanc (l’Àliga, la Mulassa...) i van a fer un tastet de les típiques begudes catalanes...enguany hi haurà el Basilisc de Reus”. Una rua amb diferents punts on als qui participen els espera un beure tradicional d’un punt concret dels Països Catalans com ara “la Pomada o la barreja de la Patum” i “aquest any s’han inventat una beguda de Montblanc : “la bèstia”. L’Oriol ens ha indicat que el nom avisa de com serà aquesta nova proposta.

Demà dimarts arribarà el “moment olé”, és el que el públic crida al clímax de l’Amparito Roca que ballen els gegants de la vila. Hores més tard, a les 22hs, a la Cooperativa, Fermí Fernandez presentarà el seu monòleg El Sommelier.

Dimecres nit,  torn per la tercera nit de canta autors amb Núria Graham i Gemma Ahumet i crida l’atenció un dels últims actes: “Via lliure a la República Catalana” a Barcelona.

A banda dels actes l’entrevista també ha servit per repassar el passat associatiu de Pallisó i entendre una mica més què fa possible la gran vivesa d’activitats a Montblanc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00