Actualidad
ECONOMIA

Amb M de Metrovacesa

Descobrim les particularitats del nou centre comercial de Reus amb els seus gerents i els reptes que planteja al comerç local amb els seus representants.

Metrovacesa / Metrovacesa Metrovacesa

Reus

Ha arribat el dia M a Reus. Després de 10 anys d’anades i tornades, de planificació urbanística, estudis d’impacte en el comerç local, negociacions.... Ha arribat el dia que el nou centre comercial de Reus obre les seves portes.

Hora CT - Especial Obertura Metrovacesa

29:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000084118/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Què és Metrovacesa?.

Àngel Palau, Jordi Cartañá, Maite Forján, Oscar Matas / Cadena SER

Es tracta d’un espai que no s’assembla en cap altre del que hi ha en tota la província i sobre les seves particularitats i aspiracions i filosofia amb que desembarca a Reus n’hem parlat amb Oscar Mata, director de gerència de Metrovacesa i Maite Forján, gerent del centre Metrovacesa a Reus.

Jordi Cartañá, Ernest Juncosa, Leonor Bartolí i Dídac Rodríguez / Cadena SER

Ha arribat el llop?

També ens han acompanyat representants dels botiguers de Reus. Es innegable que hi haurà un abans i un després de l’obertura d’aquest espai en l’esdevenir del comerç local a Reus i ho hem volgut analitzar amb l’actual president de la Unió de Botiguers de Reus, Ernest Juncosa i amb els expresidents d’aquest ens Ernest Juncosa, President de la Unió de Botiguers de Reus i Dídac Rodríguez i Leonor Bartolí com a expresidents d’aquest ens.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00