Actualidad
Literatura

Any nou, llibre nou

El periodista i escriptor Oscar Ramírez ens presenta el seu nou llibre just abans de la posada de llarg de l’obra a Itàlia a primers de mes que ve.

Any nou, llibre nou

Any nou, llibre nou

Oscar Ramírez: 'De forma diària cal conrear l'agricultura mental, cada dia conreo un text el planto i recullo el llibre sencer'.

17:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000100412/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

"De forma diària cal conrear l'agricultura mental, cada dia conreo un text el planto i recullo el llibre sencer". Oscar Ramírez. ens presenta el “Trist Atzar del vertigen que em dona”. "Els meus llibres són fruit de les meves vivències i experiències”. Neix a l'abril quan va estar ingressat per una pneumònia a l'Hospital. Un llibre que anat encarant i completant amb els textos que diàriament penja al seu bloc.

Agricultura mental

Oscar Ramírez / Jordi Cartañá

És un dels conceptes que ens ha volgut deixar clar Ramírez i que ja fa temps que treballa. Dues paraules per definir allò de que es recull el que es sembra i en aquest cas, l'autor explica que cada dia va plantat un text que, finalment si s'escau, pot acabar conformant un nou llibre.

Bon balanç

Es el que es fa de la presentació d'una antologia poètica que es va fer la setmana passada a la Sala Santa Llúcia de Reus. Destaquem "Invasió de Camp" llibre dels que ha tingut molt bona rebuda i que neix a partir d'una altra experiència dolorosa. Un ensurt que li va donar el cor i que el va dur a mira endins una vegada més.

Pròxima parada: Itàlia

Se'n va aviat al país que l'estima. Allí presentarà la traducció italiana del seu nou llibre i que properament també es traduirà en molts més idiomes. N'estarem pendents.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00