Sociedad
CARNAVAL REUS 2018

40 anys de rauxa

El Carnaval de Reus aquest any celebra els 40 anys de vida amb les activitats habituals dels últims anys però també vol ressenyar l’efemèride amb una exposició de cartells i esqueles.

Cartell de Carnaval de Reus 2018 / Jordi Cartañá

Entrevista Pere Torellols (30/01/2018)

20:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000047109/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

El President de la Federació d’Associacions Reusenques de Carnaval, Pere Torellols, passa pel nostre programa per confirmar i lamentar que finalment la rua no passarà pel tomb de ravals tal i com s’havia plantejat fa uns dies a l’ajuntament. No torna doncs al circuit de fa un anys. Això no vol dir que el d’aquest 2018 no haig de ser un carnaval especial amb motiu del 40è aniversari des de la seva recuperació.

Pere Torellols President de la FRAC de Reus / Jordi Cartañá

Amb tot l’arribada del Rei Carnestoltes la rua de dissabte i l’Expro-Profit del dilluns al matí migdia continuen invariables i s’espera que un any més continuïn gaudint de la participació massiva dels últims anys.

I en aquest sentit, Torellols, ja ens ha confirmat que aquest any a la rua hi participaran prop de 54 colles d’un total de 60 que ja estan inscrites i remarcant que hi haurà un màxim de 200 participants per carrossa ja que ja s’aplica la nova normativa que vetlla perquè tot surti com cal.

Amb el president de la FRAC també hem parlat de l’exposició i d’altres aspectes que us convidem a resseguir a l’entrevista que adjuntem en aquest article.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00