Sociedad
MÚSICA

Roger Parnàs

El cantautor en majúscules passa pels nostres estudis per presentar el seu nou treball "Parnàs" que es podrà escoltar aquest dissabte 14 d'abril al Teatre Tarragona.

Rogermas.cat

Entrevista Roger Mas (10/04/2018)

24:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000120799/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Núria Grahamn i Bikimel són les dues veus de dones que arriben a l’univers de Roger Mas en el seu nou disc “Parnàs”. Sigui perquè vol fer més palès encara la seva faceta femenina sigui perquè el Mont Parnàs era la casa de les muses i les nimfes. També és espai on hi trobem poetes i de fet el seu nou disc és això: un recull de poemes que aquest cantautor ha musicat. Aquest dissabte passa pel Teatre Tarragona amb Arcadi Mercet al contrabaix, Xavier Gitó al piano, rhodes i sintetitzador i Míriam Encinas. D’ella Roger Mas en destaca que és una intèrpret virtuosa però amb gust i encert.

Jordi Cartañá

Amb Mas hem parlat de l’actualitat social i política, sobre la vida, l’espiritualitat i sempre amb un to alegre, després però sense perdre profunditat en el calat de les reflexions que ens ha fet el de Solsona. Us convidem a escoltar una entrevista que a nosaltres ens ha fascinat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00