Laura Casas, "Cinquanta còdols al mar" a la Punta del Miracle
Anem fins a la vora del mar. A la punta del Miracle. Un espai inspirador que ha triat l'escriptora que entrevistem avui, Laura Casas, que aquest Sant Jordi presenta "cinquanta còdols al mar".

Entrevista a Laura Casas a la Punta del Miracle de Tarragona pel llibre "Cinquanta còdols al mar". / Nico de Colombia

El código iframe se ha copiado en el portapapeles
Entrevista Laura Casas (18/04/2018)
Tarragona
Còdol: Fragment de roca dura, de dimensions variables, allisat i arrodonit per l’acció de les aigües i el rodolament. Còdol i no pedra és el mineral que ha triat Laura Casas per al títol del seu llibre “50 còdols al mar” i del que en parlem a tocar del mediterrani Tarragoní. Amb aquesta tria l’autora ja avisa d’un gust i un plaer pel matís i a mesura que anem coneixent la seva obra també i, principalment, pel detall. Casas detecta allò que de tant quotidià que és que a la majoria dels mortals ens passa desapercebut. Però ella s’hi detura, Ho amplifica i ens en comença a donar diversos angles en cadascun dels 50 relats del llibre. A tall d’exemple ens parlar de la rutina que va detectar durant dos tres dies seguits a una terrassa de la plaça de la Font d’un client que cada dia seguia la mateixa rutina a l’hora d’esmorzar. I qui diu persona també objectes.

Laura Casas

Laura Casas
El llibre neix d’una necessitat vital i emocional de començar a escriure ara fa tres anys i tant la lletra com la fotografia raja d’una manera que sembla que faci molt més temps que escriu i dispara . I una confessió: les fotos no estan tractades perquè la Laura es va apuntar a un curs de Photoshop però es va trobar que en realitat s’havia enrolat en un de Wordpress.