Sociedad
MUSICAL

Musical "Aspactaculart"

Descobrim un projecte escènic mastodòntic que arriba aquest dimecres al Teatre Bartina de Reus fet per alumnes d'inistitut i escoles de música i de dansa del municipi.

Algunes de les persones de “El camí de l’Èxit” / Jordi Cartañá

Entrevista "Camí de l'èxit" (24/04/2018)

22:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000048717/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“El camí de l’Èxit” és el musical que demà s’estrena amb dues sessions al Teatre Batrina de Reus. Un projecte mastodòntic que ve a ser una adaptació del musical “Fame”. Mastodòntic perquè tenim a Georgina Llauradó coordinant als diferents agents que en formen part. Això és. Institut Salvador Vilaseca que participa amb 16 actors i 30 cantants de la coral “canta-l’i” . El conservatori de la Diputació a Reus amb 42 músics integrants de la banda i 2 solistes de veu . I 3 escoles de Dança que són: Escola de Dansa del centre de lectura amb 6 ballarines, Escola de dansa Núria Díez amb 8 ballarins i l’Escola de Dansa Artis-Fraga amb 10 ballarins.

Amb Georgina Llauradó hem pogut entreveure com es coordina tot plegat. Del centre hem conversat amb Elena Palomo professora d’arts escèniques i amb els alumnes Clara, Esperanza, Joel i Kein. Victor Santa Pau, director del conservatori ens ha explicat com s’ha adaptat el musical a tot aquest envelat i amb Núria Díez de l’Escola de Dansa que duu el seu nom ens hem fet la idea del grau d’implicació de tots plegats des del minut 0. Cal dir que molts assajos s’han fet durant els matins de dissabte.

Si en voleu saber més podeu escoltar l’entrevista que adjuntem.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00