Sociedad
CAMP DE TARRAGONA

Una sola veu

La URV i la Diputació de Tarragona estan liderant la creació de la Regió del Coneixement Catalunya SUD una iniciativa que vol aglutinar ajuntaments, empreses i més per tal de reivindicar amb una sola veu més autonomia per planificar i dissenyar eines de desenvolupament econòmic i promoció.

Francesc Xavier Grau als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

Tarragona

Ens visita Francesc Xavier Grau ex-rector de la URV i en qualitat del Director de la de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement. Amb ell esbrinem que hi ha darrera del nom “Regió del Coneixement Catalunya SUD” i com pot beneficiar al territori i a les persones que hi vivim.

Entrevista Francesc Xavier Grau (23/05/2018)

28:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000122457/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

D’entrada ens explica que es tracta d’una iniciativa que pretén donar més pes al nostre territori a l’hora de prendre decisions i desenvolupar projectes. Al capdavant hi tenim la URV i la Diputació de Tarragona. Aquests dies ja han començat la roda d’aliances consistent en presentar aquesta veu única en alguns municipis de la demarcació. La idea és la de crear un sol interlocutor que demani al parlament de Catalunya que reconegui les particularitats regionals del territori català i, a partir d’aquí, que actuï en conseqüència dotat a cada territori de major autonomia administrativa.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00