Sociedad
MÚSICA

Arriba per quedar-se

El tenor tarragoní Àngel Òdena ens presenta la primera edició d'un festival de música que destaca per la seva varietat i qualitat de les propostes que ens presenta.

Tres dels artistes de Daurada Música Festival 2018 / http://www.dauradafestival.com

Entrevista Àngel Òdena (25/06/2018)

21:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000125810/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

El baríton tarragoní passa pels nostres estudis per presentar-nos la que ha de ser una primera edició del Daurada Música Festival. Es farà el mes de juliol a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i en paraules d’Àngel Òdena amb la voluntat de consolidar un festival d’estiu que sigui referent al sud de Catalunya.

Àngel Òdena als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

El baríton ha volgut remarca la qualitat artística dels intèrprets. Tenim a la soprano Maria Rey-Joly el tenor Enea Scala, que debutarà a l’estat espanyol, acompanyats de la pianista Anna Crexells. Serà el concert el 14 de Juliol. Al segon concert podrem gaudir del baix Stefano Palatchideixa en la seva faceta de crooner capitanejant un xou de Jazz.

El mateix Òdena actuarà amb la soprano Sabina Puértolas i Marco Evangelisti al piano el 28 de juliol a les 21hs. I a les 22:30hs serà el torn d’Helena Botella Duran amb el pianista Bruno Anguera.

El festival també compta amb una vessant solidària. Part dels beneficis aniran a parar l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC).

Més informació a: www.dauradafestival.com

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00