Sociedad
FIL DE CONVERSA

Produir cultura i no morir en l'intent

Jordi Batall de Batall Produccions i Daniel Villanueva de l'Escola de Cinema de Reus ens expliquen com es tira endavant una productora cultural al Camp de Tarragona i no es mor en l'intent.

Jordi Freixas i Daniel Villanueva / Jordi Cartañá

Fil de Conversa (24/10/2018)

27:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000054587/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Jordi Batall aviat assolirà els 30 anys amb la seva productora Batall Produccions. Una empresa iniciada des del romanticisme però també amb els peus a terra. Amb els anys ha anat posant els ous en diversos cistells tal i com explica al Fil de Conversa d'avui. Daniel Villanueva, responsable de l'Escola de Cinema de Reus, aviat farà 5 anys del primer dia d'inauguració del centre. Des de que el curt que van produir va guanyar la Palma d'Or de Cannes i van arribar a la final als millors curtmetratges dels Oscars de Hollywood, des de l'ajuntament de Reus els van fer cants de sirenes per a una nova seu. No ha sigut possible.

Jordi Freixes i Daniel Villanueva a Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Amb ambdós empresaris analitzem el concepte d'indústria cultura i quina aplicació pràctica o accidentada té al Camp de Tarragona. Veiem com molts cops es juguen fins el coll de la camisa i que unes vegades es perd i d'altres es guanya. El que sí que mantenen sempre ben amunt és l'ànim de seguir apostant i lluitant pel seu somni.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00