Ocio y cultura

La Facultat de Nàutica podria ser la seu de l'Hermitage

Els responsables del museu Hermitage de Sant Petersburg estan interessats en adquirir l'edifici que acull la Facultat de Nàutica de Barcelona de la UPC. La idea seria instal•lar-hi la seu del museu que volen obrir a Catalunya

L'edifici de l'Escola de Nàutica, al Pla de PalauCADENA SER

Segons fonts de la universitat consultades per la Cadena SER, hi ha hagut contactes amb el museu, però no s'ha negociat tancat res en ferm. De fet, segons les mateixes fonts, els responsables de l'Hermitage s'han interessat també per altres espais del litoral Barceloní per instal·lar-se.

La UPC treballa per reduir els gairebé 100 milions de dèficit que acumula i entre les mesures que preveu aplicar al llarg dels propers mesos hi ha rendibilitzar els edificis que posseeix, com ara la Facultat de Nàutica. Per aquells que no el coneguin, es tracta d'un edifici construït el 1930, és d'estil classicista i té un alt valor patrimonial.

L'edifici està catalogat com a equipament cultural per l'Ajuntament i això vol dir que si finalment la universitat el vengués, es podria fer servir tant per a usos docents, culturals o fins i tot sanitaris.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00