Ciencia y tecnología

Les tablets que vénen

Fins d'aquí a uns mesos no arribaran al mercat, però ja s'han deixat veure al Mobile World Congress. Són les noves tablets que vénen trepitjant fort

La Sony Xperia Tablet Z, una de las presentaciones destacadas en el Mobile World Congress 2013SONY

Després de l'èxit de la Nexus 7, hi ha diversos fabricants que aposten per un format reduït. Trobem novetats sobre això a Lenovo, HP i sobretot a Asus, amb un producte a mig camí entre el telèfon i la tablet. Es diu Fonepad i és el que els responsables d'Asus qualifiquen com "un smartphone complet". La versió europea, amb 16 GB d'emmagatzematge i una càmera frontal de 1,2 megapíxels sortirà per 219 euros.

Un altre híbrid que promet donar guerra és el Samsung Galaxy Note de 8 polzades, que pretén competir amb l'iPad Mini i que ve amb un llapis, el S Pen, que ofereix nombroses funcions. Es desconeix el seu preu final.

Lenovo també ha mostrat les seves novetats, que van de les 7 a les 10 polzades amb opcions diferents, algunes amb un àudio d'alta qualitat (amb Dolby Digital Plus).

Más información

I també destaca la presentació de Sony amb la que anuncien com la tablet més prima del mercat, de només 6,9 mil.límetres. És la Xperia Tablet Z, que arribarà als mercats en el segon trimestre i que a més, diuen, és resistent a l'aigua. 10,1 polzades, materials de primera qualitat, una càmera posterior de 8 megapíxeles i so Surround 3D la situaran en primera línia de la competició, encara que segurament el seu preu no serà precisament econòmic.

Eduardo Navarro

Eduardo Navarro

Licenciado en Periodismo por la UAB, donde ha sido profesor asociado. En la Cadena SER desde 1990. Ha...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00