La Graderia Andorra
Baloncesto

Moussa Diagné es converteix en el màxim rebotejador de l'equip i també s'atreveix amb els triples

D'altra banda, l'equip prepara el partit de demà d'Eurocup (20 hores) davant l'Hamburg Towers al Poliesportiu d'Andorra la Vella

Moussa Diagné. / MartinImatge

Andorra

El pivot senegalès del MoraBanc Andorra suma un total de 513 rebots en 98 partits, superant al nord-americà Dan Godfread que en va capturar 511 en 63 duels. En tercer lloc hi ha Gio Shermadini amb 473 captures. Si fem la mitjana, Diagné caça 5,2 rebots en els enfrontaments que ha disputat.

Ara també es suma a la faceta triplista. Diumenge davant del Real Madrid en va anotar tres de cinc intents. Per trobar el primer que va anotar ens hem de remuntar la temporada 2019-2020 davant l'UCAM Múrcia. El tècnic adjunt, Paco Vázquez, manifesta que està aprofitant la seva oportunitat i que és un jugador que actualment també ha de jugar en la posició de quatre per les lesions que hi ha.

Té clar que el Moussa Diagné d'abans de la lesió arribarà tard o d'hora perquè està treballant perquè així pugui ser.

D'altra banda, l'equip prepara el partit de demà d'Eurocup (20 hores) davant l'Hamburg Towers al Poliesportiu d'Andorra la Vella. L'objectiu és aconseguir la tercera victòria consecutiva. En aquest sentit, Codi Miller-McIntyre, manifesta que els jugadors han entès la situació i considera que la unió ha estat important.

Hannah i Noua es sumen a les baixes de Mekel, Jelinek, Morgan i Tyson Pérez.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00