Sociedad

Aigües de Barcelona vol apujar el rebut de l'aigua un 7,4% aquest any

És la proposta que ha fet arribar a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que ja ha dit que no l’accepta

Aigües de Barcelona vol apujar el preu del rebut de l'aigua / pixabay

Barcelona

Aigües de Barcelona vol apujar el rebut de l'aigua un 7,37% aquest any. És la proposta que ha fet arribar a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que ja ha dit que és una "barbaritat", i que afectaria uns tres milions de persones de 23 municipis metropolitans.

Agbar justifica aquesta proposta d'encariment del rebut, avançada pel diari Ara, per garantir l'equilibri econòmic de l'empresa. És l'increment anual més alt que ha proposat mai la companyia i els suposaria ingressar prop de 20 milions d'euros més, passant dels 305 de l'any passat, als 325 que calculen que necessiten aquest 2022.

El vicepresident de Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Eloi Badia, ho troba “una barbaritat” tenint en compte, ha dit en declaracions a TV3, el mal que ha fet a l'economia la pandèmia i ja ha demanat alguns aclariments sobre els conceptes que Agbar ha inclòs per justificar aquesta pujada. L'última paraula la tindrà, l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

L'any passat el preu es va congelar i l'anterior, Agbar demanava una pujada del 4% i es va acabar aplicant, però en negatiu, rebaixant el preu un 3,9%.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad