Ocio y cultura

Un excés de concerts

Després de mesos tancades, algunes sales de música en directe reconeixen que tenen un "excés" de concerts perquè han hagut de reprogramar els recitals ajornats i encabir els artistes internacionals que tornen a actuar a Catalunya. Només a la sala Razzmatazz de Barcelona durant una setmana coincidiran fins a 13 grups amb actuacions diàries

Concert de Stay Homas a la sala Razzmatazz, el 4 de novembre del 2021

Barcelona

Els programadors asseguren que ara mateix hi ha "més concerts que en un any normal”, fins i tot situats en dies poc habituals del calendari com els dilluns o els dimarts. És una mena "d'efecte tap" provocat per mesos de tancaments pandèmics. Alguns locals han tingut la persiana abaixada prop de dos anys.

A més de recol·locar les cites ajornades, ha calgut fer lloc a les gires internacionals que s’han començat a reactivar. Un exemple són Texas que celebraran a finals de març a Razzmatazz els 30 anys del seu disc de debut ‘Southside’.

Aquells mateixos dies, la banda escocesa coincidirà, entre d'altres, amb Joan Dausà, el productor de C.Tangana, Alizz, o els veterans del heavy WASP que també commemoren 40 anys a dalt dels escenaris.

Daniel Faidella, propietari de Razzmatazz, assegura que “en aquests moments tenim un excés d’oferta. Potser hi haurà setmanes que hi haurà massa concerts i no es podrà anar a tots, però en general crec que anirà bé”.

Al mes de març es viurà el pic d'actuacions perquè als concerts reprogramats i les actuacions d’artistes estrangers s'hi sumaran festivals com el Cruïlla de Primavera.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00