Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Moha Traoré: "Adama intenta aprender en cada partido"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb el germà d'Adama Traoré, actual jugador de la UE Cornellà

Moha Traoré: "Adama intenta aprender en cada partido"

06:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1645104016582/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Adamá Traoré ha sorprès a molts pel seu alt rendiment en els dos partits que ha jugat fins ara amb la samarreta blaugrana. Però no és l'únic esportista de la família. Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem parlat amb el seu germà, Moha Traoré, que actualment juga al Cornellà.

Un any més gran, Moha i Adama comparteixen posició al camp: "El día de la presentación fue la primera vez que le vi en el Camp Nou y nos sentimos muy orgullosos", explica el germà, que no dubta de la capacitat d'aprenentatge d'Adama: "Él siempre quiere aprender. Le gusta mucho, tiene mucha predisposición y estoy seguro de que lo hará bien. Intenta aprender en cada partido".

Adama Traoré ha impressionat en aquests dos partits per la seva gran fortalesa i per la seva contribució a l'atac, amb dues assistències incloses: "No estoy sorprendido con su rendimiento. Él se ha formado en la cantera del Barça, sabe como se desempeña todo".

Adama arriba cedit i Moha prefereix no parlar del què passarà al juny: "Él lo que tiene que hacer ahora es demostrar y trabajar, después el club decidirá si se queda o no".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00