Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça està més a prop de l'equip que imaginem que de l'equip que era"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la bona imatge del Barça en la victòria per 1-4 a Mestalla amb Moisés Hurtado, Jofre Mateu i Àlex Delmàs

"El Barça està més a prop de l'equip que imaginem que de l'equip que era"

42:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1645450060072/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la important victòria del FC Barcelona 1-4 a Mestalla contra el València amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado. "El Barça va jugar molt bé, la principal diferència va ser l'efectivitat. Ara mateix el Barça està més a prop de l'equip que imaginem que de l'equip que era", ha destacat Delmàs, qui ha afegit que "l'equip sap al que juga i com ha d'atacar, amb dinamisme i mobilitat". A més, Jofre Mateu ha destacat que "l'efectivitat va molt lligada a la intensitat" i que els jugadors "tenien molt clar que si no es jugava d'una manera el partit hagués estat molt més difícil".

Un dels grans protagonistes aquests últims partits està sent Pedri, que ha tornat a un gran nivell després de la lesió, i amb el trident hem analitzat també el seu gran moment de forma. "Els bons han de jugar per dins. Es gira, rep, es perfila... té un toc cerebral que el fa aplicar una calma única", ha afirmat Delmàs, qui ha afegit que a Pedri "només li faltava aquesta mirada a porteria per ser encara més determinant". Per altra banda, Moisés Hurtado ha parlat sobre les paraules de Xavi cap a Pedri. "Xavi sabe que los elogios a Pedri no le van a restar humildad", ha destacat Hurtado, mentre que Mateu ha afirmat que "Pedri no està tan lluny dels millors. En un partit internacional Pedri segur que és dels que més pes té al partit".

Encara sobre el jugador canari del FC Barcelona, Delmàs ha destacat que ara al club blaugrana hi ha espai pel lideratge, després de la sortida de Leo Messi, i que "aquest espai l'està agafant Pedri amb només 19 anys". "Al final el líder lo hace la gente", ha dit Hurtado, i Mateu ha afegit que "segurament l'equip ja el reconeix com un líder. Tot i l'edat, s'està currant aquest lideratge".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00