Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Sociedad

Al mes de juliol podrem gaudir ja de les millores que permetran les obres a la Glorieta d'Ontinyent

El projecte inclou un 50% més de zones verdes i triplicarà l'arbrat preexistent al lloc

Sayo Gandia - obres la Glorieta

Sayo Gandia - obres la Glorieta

08:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1645624897971/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

La regidora de Parcs i Jardins ha confirmat als micròfons de Ràdio Ontinyent que al mes de juliol, està previst que les obres de remodelació de la Glorieta estiguen finalitzades. Sayo Gandia ha detallat les millores que van a suposar els treballs, que ja s'han iniciat. S'augmentarà en un 50% les zones verdes i es triplicarà l'arbrat que hi ha en l'actualitat.

Esta actuació que té un pressupost de 325.000 € respon a la petició de l'Ontinyent Participa, en un jardí històric molt apreciat entre la ciutadania.

Quant als jocs infantils, es reubicaran, utilitzant fonamentalment la fusta. Per a l'enllumenament s'empraran fanals readaptats, conjugant-los amb lluminàries suspeses en l'aire.

L'edil de sostenibilitat ha explicat també que la Casa del jardiner va a deixar-se, però encara no s'ha determinat quin ús se li donarà.

Ara pots escoltar l'entrevista completa i conèixer tots els detalls, inclús les espècies d'arbrat o florals que s'instal·laran.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00