Sociedad

Les dones del CEEILleida

El percentatge d’empreses liderades per dones en el viver ha passat del 19% de l’any 2016 al 42% actual

CEEILleida

Lleida

Saben les dificultats administratives, de gestió, que hi ha al darrera de la creació d’una empresa? Som especialistes en el producte que volem posar al mercat, però la majoria, no som especialistes en el format, en l’embolcall que li volem donar: l’empresa!

D'esquerra a dreta: Erika Marfil, Laia Navarra, Helena Martínez, Mercè March, Maria Izcara / CEEILleida

"Parlar d’empresaris, està referenciat per als homes; per les dones s’utilitza emprenedoria!" És la primera reflexió, una de moltes, sobre el llenguatge no inclusiu que posen sobre la taula en aquest programa, a l'hora de significar les diferències que encara existeixen.

La presència d’emprenedores en el CEEILleida ha anat augmentat progressivament en els darrers anys. El percentatge d’empreses liderades per dones en el viver ha passat del 19% de l’any 2016 al 42%. Està previst que aquesta tendència continuï pujant aquest proper mes de març, amb la incorporació de dues noves emprenedores.

EMPRESARIAT. Les dones del CEEILleida.

29:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000029081/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En parlem amb l’Helena Martínez, diputada de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Lleida; La Laia Navarra, fundadora de l’Empresa Laia Navarra, dedicada al Vídeo Marketing per a Negocis amb Personalitat; L’Erika Marfil, representant de  Robotix, dedicada a la creació de projectes pedagògics, basats en el mètode Steam; i, la Maria Izcara, Sòcia fundadora de Agencia MOMA, especialista en creació de continguts, disseny gràfic, fotografia i vídeo, xarxes socials i formació i autogestió

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00