Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Àlex Talavera: "Crec que els sous dels dirigents de la Federació s'haurien de limitar"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'expresident del Cornellà, qui es presentarà a les eleccions de la Federació Catalana de Futbol

Àlex Talavera: "Crec que els sous dels dirigents de la Federació s'haurien de limitar"

19:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1647528001389/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Àlex Talavera, expresident de la UE Cornellà i qui es presentarà a les properes eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol. "Després de 10 anys al Cornellà he pres la decisió de fer un pas i intentar ajudar el futbol català fent un equip amb gent de club per muntar una candidatura. Treballem perquè les eleccions se celebrin al maig o al juny", ha afirmat a SER Catalunya.

"Crec que és necessari un canvi. Volem una Federació que doni millor servei als clubs, perquè la majoria de presidents amb qui hem parlat ens han dit que existeix un problema. Volem una Federació més oberta, més transparent i més femenina. Actualment, no hi ha cap dona a la Junta Directiva de la FCF", ha explicat Àlex Talavera, qui ha parlat també sobre els salaris dels directius. "Crec que els sous dels dirigents a la Federació s'haurien de limitar. La Federació s'ha d'apropar als clubs", ha dit.

Molts dels clubs arreu del territori català encara pateixen els estralls de la pandèmia, que fins i tot en alguns casos ha comportat la desaparició d'entitats. Talavera creu que la Federació també ha de donar suport a aquells que ho necessitin pel bé del creixement del futbol català: "Els clubs s'estan recuperant encara de la pandèmia a nivell econòmic. La Federació ha de fer un pas per ajudar-los econòmicament".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad