Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Álvaro Benito: "Xavi ha construido algo muy bueno"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el col·laborador de la Cadena SER i líder de 'Pignoise'

Álvaro Benito: "Xavi ha construido algo muy bueno"

09:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1647956419239/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Álvaro Benito, col·laborador de la Cadena SER i líder de 'Pignoise', que aquesta setmana actua a Barcelona i a Lleida. Amb ell hem analitzat la situació del FC Barcelona i del Real Madrid després de la golejada blaugrana al Clàssic. "Fue una derrota dura, pero yo pienso que si haces la media de la temporada para el Madrid está siendo muy positiva", ha expressat Álvaro Benito a SER Catalunya.

Sobre l'evolució del Barça des de l'arribada de Xavi, Álvaro Benito ha elogiat la capacitat de l'equip i de l'entrenador per revertir la situació esportiva del club. "Hay que ser justos con lo que ha construido Xavi, la primera mejoría fue sin balón. La mejoría con balón tardó más en llegar, pero ahora es evidente. Xavi ha construido algo muy bueno", ha valorat, i ha afegit que per ell "es el Barça más vertical de los últimos 25-30 años y a mí me gusta más".

D'altra banda, en l'àmbit musical, Álvaro Benito ha explicat que la passió per la música la té de tota la vida. "Mi padre toca la guitarra. Desde muy pequeño estaba pendiente de la radio, ahorraba para comprarme cassettes y vinilos, y con 17 años me compré mi primera guitarra eléctrica", ha recordat, i també ha destacat la importància que va tenir la música a la seva vida quan amb 27 anys va haver de deixar el futbol per una greu lesió. "La música me salvó en el aspecto mental cuando tuve la lesión y luego se convirtió en un trabajo", ha assegurat Álvaro Benito a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00