Sociedad

Arriba la primera edició del Llos Festival a Aielo de Malferit

Grups com Smoking Souls i Desakato o DJ's com Rafa Siles, caps de cartell d'un festival que resisteix a les pluges

Juanra Espí, Pablo Martínez i David Juan - Llòs Festival

Juanra Espí, Pablo Martínez i David Juan - Llòs Festival

15:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1647961050790/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

El proper 26 de març, els rockers i seguidors del techno tenen una cita imprescindible al Polígon Serrans d’Aielo de Malferit amb l’activitat central de l’equinocci de primavera, el Llos Festival.

El Festival obrirà les seues portes a les 6 de la vesprada i arrancarà amb una bona mostra de la música rock del territori nacional i s’allargarà fins ben entrada la matinada (5:20 am) amb la millor música techno del moment.

Encetaran la vesprada els aieloners Gargall i Lisa Sinson. L'alcalde d'Aielo de Malferit, Juanra Espí, explicava als micròfons de Ràdio Ontinyent que "al fer el festival, els grups locals, que feia temps que no participaven a aquests esdeveniments, s'han involucrat el que suposa que, a més de tindre grups i DJ's referents en l'ambit nacional, també tingam una bona representació local", el que matisa "pensem que és molt important".

A hores d’ara hi ha centenars d’entrades venudes i les físiques anticipades, disponibles a l’ajuntament i a la Casa de la Joventut, estan a punt d’esgotar-se. Tot i això el dia de l’esdeveniment també podreu comprar la vostra entrada (https://www.entradasatualcance.com/tickets-llos-festival...)

L’esdeveniment va sorgir fruit de la participació dels joves i les associacions juvenils, ja que va ser el projecte més votat en els pressupostos participatius, i s’ha organitzat conjuntament entre l’Ajuntament i una bona mostra dels jovent, que ha guiat l'organització amb els grups que participaran.

En definitiva, una bona alternativa musical per al cap de setmana del 26 i 27 de març a la que no pots faltar, un festival que es realitzarà a pesar de les pluges, ja que s’ha habilitat una carpa en el propi polígon per poder dur-los a terme.

El cap de cartell és el grup asturià Desakato. Un dels grups de punk-rock més destacats del panorama nacional, participant en distints i reconeguts festivals i fent-ho com a grup important. Ahir va passar pels nostres micròfons el vocal i guitarrista del grup Pablo Martínez que ens contava que "tocarem el nostre nou dics 'La miel de las flores muertas', també tractarem de recuperar l'energia que ens faltava als concerts que hem estat fent durant la pandèmia, i per això tocarem els clàssics de tota la vida de Desakato", i matisava que "l'intenció és que la gent torne a gaudir, i nosaltres també, d'un concert tan important i a l'aire lliure".

Els horaris dels concerts i DJ's del Llos Festival

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00