Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Juan Carlos: "El VAR es una buena herramienta, pero no se aplica bien"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el porter del Girona l'endemà de la victòria contra l'Almeria marcada per la polèmica amb el VAR

Juan Carlos: "El VAR es una buena herramienta pero no se aplica bien"

09:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1648470707938/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ahir el Girona va aconseguir una victòria important al camp de l'Almeria, que els situa a només set punts de l'ascens directe, però el triomf va estar marcat per la polèmica amb el VAR. Als últims minuts de partit l'àrbitre va xiular una falta a favor de l'Almeria fora de l'àrea, però el VAR va dictaminar que havia estat dins l'àrea i, per tant, l'àrbitre va xiular penal. Juan Carlos, el porter del Girona, el va parar, però aquest es va haver de repetir perquè els futbolistes van entrar a l'àrea abans d'hora. Finalment, l'Almeria va fallar el penal, però el postpartit va estar marcat per la polèmica arbitral.

Al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb un dels protagonistes del partit, el porter del Girona Juan Carlos, que ha estat contundent quan ha parlat de les decisions del VAR en els partits del Girona. "Durante el partido hay ciertos momentos que el VAR te desconcierta. Ellos toman decisiones, tratan de ayudarse entre ellos, pero al final se ayudan poco y a los futbolistas nos condiciona", ha afirmat, i ha afegit: "creo que se exceden en el uso, dependen mucho de él y cada vez los árbitros toman menos decisiones. El VAR es una buena herramienta, pero no se aplica bien".

Juan Carlos ha estat contundent al 'Què t'hi Jugues!' quan ha analitzat les diverses polèmiques arbitrals que hi ha hagut en partits del Girona aquesta temporada. "No hemos estado afortunados en las decisiones que en muchos momentos se ha tomado, y no hablo solo por ayer. Hay muchas circunstancias, y no quiero pensar que sea una cosa que esté condicionada, pero tanto yo como los compañeros tenemos la sensación de que ante la mínima, seguramente no nos va a beneficiar", ha explicat Juan Carlos. "Todos somos humanos, entiendo el error humano, pero lo que no se entiende es que cuando hay una situación de videoarbitraje, con la acción parada, se tomen ciertas decisiones. El error humano, todo el mundo lo puede entender, pero hay ciertas cosas que van más allá, y es esto lo que te molesta", ha sentenciat Juan Carlos sobre la polèmica amb el VAR i el Girona.

La bona ratxa de l'equip

Per altra banda, el porter del Girona també ha destacat el bon moment de l'equip després de quatre victòries consecutives. "Nos costó arrancar, pero el equipo ha cogido la idea del míster y estamos tratando de pelear por dar una alegría a todo el mundo. Creo que nos lo merecemos después de lo que nos ha tocado vivir en los últimos años. Allí estamos y ya veremos de que somos capaces", ha analitzat Juan Carlos a SER Catalunya.

A falta de nou jornades per acabar la Lliga el Girona està en posicions de play-off i a només set punts de l'ascens directe. "Siendo realistas, estamos en una desventaja importante, contra equipos que están haciendo una temporada muy buena. No va a depender en gran medida de nosotros, pero en el fútbol hay que jugar y quedan 9 jornadas", ha afirmat Juan Carlos sobre les possibilitats que tindrà el Girona d'aconseguir l'ascens directe. "Tenemos un margen de error muy pequeño, pero si somos capaces de conseguir muy buenos resultados, podemos estar cerca. Es muy difícil, pero no imposible. Vamos a tratar de ganar cada partido y ojalá nos dé para llegar, pero si no pelearemos por lo que toque", ha afegit el porter del Girona, qui ha sentenciat: "Ojalá lleguemos al ascenso directo, pero si toca el play-off trataremos de sacarnos esa espinita que es lo que queremos".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00