Sociedad

El Palau dels Milà i Aragó d'Albaida serà un centre cultural

El municipi ha activat el Pla de Línies Estratègiques i Usos Culturals del Palau i farà una enquesta participativa

Francisco Molina Agulló visitant el Palau dels Milà i Aragó

Ontinyent

El Palau dels Milà i Aragó serà el nou Centre Cultural. Amb aquest objectiu s'ha encetat una ronda de contactes al més alt nivell per a convertir el Palau amb un Centre Cultural. Les intervencions fetes al Palau gràcies a l'1'5% cultural del Ministeri han permès recuperar íntegrament el bé patrimonial més important de la ciutat d'Albaida, que passarà a ser Centre Cultural.

Fa uns dies Albaida va rebre la visita del Director General de la Presidència de la Generalitat Valenciana, Francisco Molina Agulló, qui va visitar el BIC i on es va poder comprovar el potencial dels nous espais recuperats després de la rehabilitació integral que s'ha realitzat. "Una visita encoratjadora i que ha ajudat a apropar la realitat del Palau i d'Albaida a les més altes institucions valencianes", expliquen des del municipi.

En estos moments, informen des de l'Ajuntament d’Albaida, s’ha activat el Pla de Línies Estratègiques i Usos Culturals del Palau (PLEUC) que serà el punt de partida per a la seua obertura al públic com a centre cultural expositiu, dinàmic i de referència intercomarcal.

“D'ací a poc temps us farem arribar una enquesta participativa per a conèixer què vol Albaida per al seu Palau i aconseguir entre totes i tots els objectius marcats”, expliquen des del consistori.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00