Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El per què de l'èxit del futbol femení

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'auge del futbol femení amb Montse Martín, professora de Sociologia de l'Esport de la Universitat de Vic

El per què de l'èxit del futbol femení

09:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1649163344696/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'èxit d'assistència el passat dimecres al Camp Nou per veure el FC Barcelona - Real Madrid dels quarts de final de la Champions League no ha quedat en un fet puntual. I és que poques hores després de posar-se a la venta les entrades pel partit de semifinals contra el Wolfsburg del proper 22 d'abril, ja s'han retirat més de 50.000.

Per analitzar l'èxit i l'evolució del futbol femení, al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Montse Martín, professora de Sociologia de l'Esport a la Universitat de Vic. Quina lectura fa de tot el que estem vivint al voltant del futbol femení? Ella ho té clar: "Fa molt goig veure com s'ha omplert el Camp Nou, és important la professionalització, ha millorat la visibilitat i també les opcions de comercialització. Això és molt important per assentar les bases".

Sobre el perfil dels aficionats que van a veure els partits de futbol femení, Montse Martín ha destacat que hi ha certes diferències amb qui va a un partit de futbol masculí: "La gent que segueix el futbol femení valora més l'ambient social i l'entreteniment. Té una vessant més empàtica".

El dia del Clàssic de la Champions femenina al Camp Nou, es van vendre el doble de samarretes d'Alexia Putellas que els de qualsevol altre futbolista del Barça. "És important i significatiu veure nens i nenes amb la samarreta de Putellas. Poc a poc s'anirà normalitzant. Anem en la bona direcció", ha sentenciat Martín al 'Què t'hi Jugues!'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00