Sociedad

Setmana d'obres a Barcelona

Comencen els treballs a la Via Laietana i també a la línia 5 del metro de la capital catalana

Recreació virtual de com quedarà la Via Laietana després de les obres

Barcelona

Si avui us heu de moure per Barcelona, sigui en cotxe o en metro, atenció perquè hi ha alteracions a la circulació. La línia 5, la blava, no funcionarà durant tota la Setmana Santa entre la Diagonal i Vilapicina. Tot plegat, són 8 estacions fora de servei per obres de millora a la línia. El gruix dels treballs es faran a l'estiu, però ara s'ha optat per avançar-ne una part perquè durant els mesos de juliol i agost els talls no durin tant.

En concret, s'avancen les obres de renovació de via doble en dos trams de 300 metres de longitud, entre Verdaguer i Sagrada Família i entre La Sagrera i Congrés. Aquestes obres serviran per modernitzar la plataforma de via i preparar futurs increments de freqüència. TMB habilitarà una llançadora d'autobusos per al servei interromput i reforçarà les línies de metro i bus que els usuaris poden fer servir com a alternativa.

Alternatives al tall de la línia 5 del metro

I als carrers, avui és el primer dia feiner sense poder circular per la Via Laietana en sentit muntanya. Només es pot circular de baixada i per un sol carril. L'Ajuntament ha dissenyat un itinerari alternatiu de pujada, que passa per Marquès de l'Argentera, el passeig Picasso i la Ronda Sant Pere. També es veuen afectades algunes línies d'autobús. Això serà així com a mínim durant un any.

I encara hi ha més alteracions de la circulació. Des de primera hora i fins a les set de la tarda hi ha talls intermitents entorn de la Plaça Catalunya perquè s'hi està rodant una sèrie

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00