Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Motociclismo

Àlex Márquez: "Crec que Marc Márquez guanyarà el Mundial de Moto GP"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el pilot de Moto GP abans del Gran Premi de Portugal

Àlex Márquez: "Crec que Marc Márquez guanyarà el Mundial de Moto GP"

12:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1650549450156/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de Portugal de Moto GP i aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb el pilot català Àlex Márquez, actualment 20è al Mundial amb quatre punts. "Hem tingut un inici molt complicat, amb una moto totalment nova. He tingut dues caigudes i dues carreres on no m'he acabat de sentir bé", ha analitzat Márquez, qui ha afegit que "ha de ser important ara arribar bé a Europa, i més a un circuit que m'agrada".

"És un circuit ràpid, amb molts canvis d'elevació i des del primer dia que vaig rodar aquí em va anar bé", ha explicat Àlex Márquez sobre el circuit de Portugal, on correrà aquest cap de setmana. A més, el pilot català ha deixat clar quin és el seu objectiu aquesta temporada: "L'objectiu que tinc és, a final de temporada, estar entre els 8 primers. Ara mateix estem molt lluny perquè hem començat amb problemes, però l'any és molt llarg i li podem donar la volta".

El rendiment del seu germà Marc Márquez

Marc Márquez ha tingut un inici de temporada complicat, amb els problemes de diplopia, però el seu germà Àlex Márquez ha afirmat al 'Què t'hi Jugues!' que el Marc està recuperat. "El Marc està bé, algo millor. S'ha recuperat de la lesió de la vista i continua lluitant amb l'espatlla", ha detallat Àlex Márquez, qui ha parlat també sobre la gran relació que mantenen els dos germans. "És el meu germà i a les bones i a les dolentes sempre estaré allà", ha dit, i ha afegit: "des de petits sempre hem compartit la mateixa passió, hem estat molts caps de setmana fora i tenim una relació molt estreta".

A més, Àlex Márquez no ha dubtat en afirmar qui guanyarà el Mundial de Moto GP aquesta temporada. "Jo crec que el Mundial el guanyarà el Marc Márquez, perquè el veig com treballa i la seva mentalitat", ha sentenciat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00