Sociedad

Alaior tanca amb èxit la celebració dels seus 718 anys de fundació

Odón Elorza, diputat per Guipúscoa i exalcalde de Donostia, va fer la conferència amb el títol "Los Ayuntamientos como Escuela de Democracia"

Maó

L’Ajuntament d’Alaior va tancar aquest dissabte la programació de la seva fundació amb la celebració de l’acte institucional.

José Luis Benejam va encetar la vetllada amb un discurs on va voler reconèixer a les entitats locals per la important feina que desenvolupen dia a dia, any rere any, ajudant a fer ciutat i a vertebrar socialment Alaior. De la mateixa manera, també va voler posar en valor els comerços i tots els autònoms que lluiten diàriament per mantenir els seus negocis. Gràcies a la seva empenta i determinació, Alaior compta amb una àmplia xarxa comercial.

Odón Elorza, diputat per Guipúscoa i exalcalde de Donostia, va fer la conferència amb el títol "Los Ayuntamientos como Escuela de Democracia. La convidada del conferenciant ha anat a càrrec aquest any de Junts per Lô.

Elorza va xerrar sobre el crucial paper dels ajuntaments dins la democràcia, així com de l’actual situació de la política nacional i internacional.

Per acabar l'acte, el batle d'Alaior va anunciar al públic assistent que aquest any es tornaran a celebrar les festes de Sant Llorenç, i, com és costum, va presentar a la Junta. Maria Antònia Pons, regidora de l'Àrea Social serà la nova caixera batlessa, després que Cristóbal Marqués hagi donat per acabada la seva etapa. Les altres persones que conformen la junta són Catalina Rotger, caixera casada, Juan Moll com a caixer pagès, Marina Llambias com a caixera fadrina, Joan Tutzó com a caixer capellà, Carlos Camps com a caixer policía i Lito Vinent com a fabioler.

L’Ajuntament agraeix a Tóbal per la seva feina i dedicació com a caixer batle aquests últims anys.

L'Ajuntament vol agrair també a Odón Elorza la seva presència en un dia tan especial com ahir quan es commemoraven els 718 anys de la Fundació d'Alaior.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00